Odvaha dělat, co je správné

Odvaha dělat, co je správné

Představujeme kandidátku do komunálních voleb a volební program pro Prahu 12 udržitelnou, přívětivou a bez korupce.

Na Praze 12 letos jdeme do voleb jako Piráti Praha 12. Kandidátku vede starosta Prahy 12 Jan Adamec. Toho doplňují na druhém a třetím místě místostarostka pro životní prostředí a územní rozvoj Eva Tylová a radní pro sociální věci, sport a zdravotnictví Jiří Brůžek.

Všech 35 osobností, které letos za Piráty na Praze 12 kandidují, jsme již představili na našem webu. Je nám ctí, neboť se jedná o důvěryhodné lidi vedené zájmem o veřejné dění.

Spolu s osobnostmi zveřejňujeme také náš volební program. Chceme Prahu 12 udržitelnou, přívětivou a bez korupce. Právě tímto směrem míří všech 21 volebních priorit, které program tvoří.

Od komunálních voleb v roce 2018 vedou Piráti na Praze 12 koalici, která vydržela celé volební období. To je v posledních deseti letech poprvé. Jan Adamec je tak třetím nejdéle sloužícím starostou za posledních 32 let. Rádi bychom na tuto práci navázali. Proto se i letos ucházíme o Vaše hlasy.

Jsme Piráti Praha 12. Máme odvahu dělat, co je správné.

(Na fotografii v horní řadě zleva Jaroslav Toman, Petri Mališů, Jiří Brůžek a Václav Šíštek, ve spodní řadě Michal Macek, Eva Tylová a Jan Adamec)

Sdílení je aktem lásky

Navrhni úpravu